Gourmetslagter
Vil du være ekspert i kød og delikatesser?
Som gourmetslagter lærer du at udvælge, udskære og tilberede kød.
Du bliver specialist i at lave pålæg, pølser og andre specialiteter, og ved præcis hvordan du giver kunderne den bedste kvalitet og service. Du kan arbejde i supermarkeder eller specialbutikker.
KØNSFORDELING
33% af de studerende er kvinder
GENNEMSNITSALDER VED START
MÅNEDSLØN
Gennemsnit for nyuddannede
For dig der
Bliver interesseret når du ser forskellige kødudskæringer
Kan lide tanken om at lave specialprodukter fra bunden
Ville blive glad når kunder værdsætter kvaliteten af dine produkter
Synes det er spændende hvordan kød kan forarbejdes på forskellige måder
Citater
Spor
Gourmetslagter
2 år
+ 6 Mdr
Gourmetslagter Med Speciale I Butik/Delikatesse
4 år
+ 3 Mdr
Svine- Og Kreaturslagter
4 år
+ 3 Mdr
Pølsemager/Forædler
4 år
+ 3 Mdr