Gourmetslagter

Vil du være ekspert i kød og delikatesser?

Som gourmetslagter lærer du at udvælge, udskære og tilberede kød.

Du bliver specialist i at lave pålæg, pølser og andre specialiteter, og ved præcis hvordan du giver kunderne den bedste kvalitet og service. Du kan arbejde i supermarkeder eller specialbutikker.

KØNSFORDELING
33% af de studerende er kvinder
GENNEMSNITSALDER VED START

23 år

23 år

MÅNEDSLØN

27.000

27.000

Gennemsnit for nyuddannede

For dig der

  • Bliver interesseret når du ser forskellige kødudskæringer

  • Kan lide tanken om at lave specialprodukter fra bunden

  • Ville blive glad når kunder værdsætter kvaliteten af dine produkter

  • Synes det er spændende hvordan kød kan forarbejdes på forskellige måder

Spor

Gourmetslagter

2 år

+ 6 Mdr

Gourmetslagter Med Speciale I Butik/Delikatesse

4 år

+ 3 Mdr

Svine- Og Kreaturslagter

4 år

+ 3 Mdr

Pølsemager/Forædler

4 år

+ 3 Mdr

Skoler

AARHUS TECH

Østjylland

EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej

Nordjylland

EUC Nordvest - Nordic Food College

Nordjylland

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Aars afdeling

Nordjylland

Hotel- og Restaurantskolen

Byen København

Københavns Professionshøjskole - Campus Bornholm

Bornholm

Syddansk Erhvervsskole, Boulevarden 36

Sydjylland

Uddannelsescenter Holstebro, HTX og EUD/EUX Teknisk

Vestjylland

ZBC Køge

Østsjælland

ZBC Næstved

Vest- og Sydsjælland