Bager og konditor EUX

Vil du udvikle fremtidens brød og kager? Og vil du gerne kunne læse videre senere?

Som bager og konditor lærer du at bage alt fra sunde morgenprodukter til flotte festkager.

Du bliver ekspert i at arbejde med dej, creme og pynt, og forstår hvordan forskellige ingredienser påvirker det færdige resultat. Med EUX får du også mulighed for at læse videre senere, fx til procesteknolog eller fødevareingeniør.

KØNSFORDELING
77% af de studerende er kvinder
GENNEMSNITSALDER VED START

22 år

22 år

MÅNEDSLØN

26.000

26.000

Gennemsnit for nyuddannede

Spor

Bager Og Konditor (Eux)

4 år

+ 6 Mdr

Skoler

AARHUS TECH

Østjylland

CELF, Nakskov

Vest- og Sydsjælland

CELF, Nykøbing., Kringelborg Allé

Vest- og Sydsjælland

EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej

Nordjylland

EUC Nordvest - Nordic Food College

Nordjylland

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Aars afdeling

Nordjylland

Hotel- og Restaurantskolen

Byen København

Kold College, Landbrugsvej EUD

Fyn

Københavns Professionshøjskole - Campus Bornholm

Bornholm

Syddansk Erhvervsskole, Boulevarden 36

Sydjylland