Gastronom EUX

Vil du prøve kræfter som kok, men holde andre døre åbne?

På Gastronom EUX lærer du at tilberede og anrette mad der giver gæsterne særlige oplevelser.

Du bliver ekspert i råvarer og teknikker, og ved præcis hvordan du får det bedste frem i hver ingrediens. Med EUX får du også mulighed for at læse videre senere, fx til serviceøkonom eller professionsbachelor i ernæring.

KØNSFORDELING
40% af de studerende er kvinder
GENNEMSNITSALDER VED START

24 år

24 år

MÅNEDSLØN

25.000

25.000

Gennemsnit for nyuddannede

Spor

Smørrebrød Og Catering (Eux)

4 år

+ 2 Mdr

Kok (Eux)

4 år

+ 9 Mdr

Skoler

AARHUS TECH

Østjylland

CELF, Nakskov

Vest- og Sydsjælland

CELF, Nykøbing., Kringelborg Allé

Vest- og Sydsjælland

College360, Bredhøjvej 8

Østjylland

EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej

Nordjylland

EUC Nordvest - Nordic Food College

Nordjylland

HANSENBERG

Sydjylland

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Aars afdeling

Nordjylland

Hotel- og Restaurantskolen

Byen København

Kold College, Landbrugsvej EUD

Fyn