headspace & HvadKanJegBlive på DM i Skills

I år blev det store, årlige event, DM i Skills, afholdt på Dyreskuepladsen i Roskilde. På det kæmpe arrangement fik de besøgende en unik mulighed for at dykke ned i en verden af erhvervsuddannelser. Dyreskuepladsen, omdannet til et centrum for viden og håndværk, var en overvældende oplevelse, der kombinerede imponerende telte, scener og spændende fremvisninger, alt sammen indhyllet i en atmosfære af begejstring og læring.

Gennem de store telte og på de imponerende scener kunne de besøgende udforske et væld af fagområder og erhvervsmuligheder. Studerende, passionerede og dygtige, stod stolt frem og demonstrerede deres færdigheder og viden, hvilket var en sand fornøjelse at overvære. For de unge tilskuere, der vandrede nysgerrigt rundt, var dette en inspirerende lejlighed til at lade sig fascinere af de muligheder, der ligger forude i deres uddannelsesrejse.

Dm i Skills på dyreskuepladsen var ikke blot et event, det var en fejring af håndværkets kunst og en opfordring til næste generation af unge til at gå efter deres drømme. Den begivenhed satte fokus på vigtigheden af erhvervsuddannelser.

Valget af uddannelse er en betydningsfuld beslutning, der kan være både udfordrende og føles som et afgørende valg, og man kan være tilbøjelig til at vælge det samme som sine forældre eller venner. Af denne grund var frivillige og ansatte fra headspace til stede ved DM i Skills for at tale med de unge om drømme og uddannelsesmuligheder. Som en integreret del af ”Hold Fast”-kampagnen havde de besøgende mulighed for at skrive deres drømme ned og forevige dem i vores photo booth.